SUSLASER VELA SLIM III Body Contouring S80 - SUS Advancing Technology Co., Ltd.
  • /

SUSLASER VELA SLIM III Body Contouring S80

Ek het in die spieël gekyk en ontevrede gevoel.
Ek wil gewig verloor op my maag, ek wil gewig verloor op my dye, en ek wil ontslae raak van plooie op my gesig.Ek wil egter nie oefen nie, ek wil nie hospitaal toe gaan vir liposuiging nie, en ek wil nie duur ultraklankoperasies doen nie.So kom ons kyk na hierdie masjien.
1. Liggaam: liggaam verslanking en verstewig, bors opheffing, slap arms, vel oplig en styftrek.
2. Gesig en nek: gesig en nek lig en verstewig, buitelyn kerf, velverjonging en rimpelverwydering.
3. Oë: oog opheffing, oog sak verwydering oog rimpel verwydering oë massering.
4. Fisiese behandeling: CMT (Chinese Mediese Terapie) om moegheid te streel en spierpyn te verminder.
5. Liggaam detox, bevorder bloed en limfatiese sirkulasie.